0
Košarka

head coach Aleksandar Dzikic Partizan v Buducnost-Aba League Play Off Semi-Finals Season 2021-2022 Beograd, 10.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DŽIKIĆ OSTAJE U IZRAELU: Hapoel čuva Srbina na još tri sezone!

Objavljeno: 28.06.23 u 17:32

Očigledno mu veruju

Aleksandar Džikić će ostati na klupi Hapoela iz Jerusalima sve do kraja sezone 2025/2026, objavio je izraelski klub. Ova vest je doneta nakon što su se strane dogovorile o produženju saradnje.

Iz Hapoela su istakli da započinju novi projekat sa trenerom koji je prošle sezone uspešno vodio tim do osvajanja državnog kupa i plasmana u finale Lige šampiona. Džikić je postigao izvanredne rezultate s ekipom, stvarajući tim koji je bio konkurentan na najvišem nivou takmičenja.

Nakon potpisivanja novog ugovora, Džikić je izrazio zadovoljstvo što će nastaviti svoj rad u Hapoelu. On je naglasio da je došlo do poklapanja u zajedničkim ambicijama između njega i kluba, što je bio ključni faktor za produžetak saradnje.

Ova vest će obradovati navijače Hapoela, koji su imali priliku da vide napredak i uspeh pod vođstvom Džikića. Klub se nada da će nastavak saradnje s ovim iskusnim trenerom doneti još veće uspehe i da će biti u mogućnosti da se takmiči na najvišem nivou kako u nacionalnim takmičenjima, tako i u evropskim turnirima.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter