2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GLAZER NA DEBIJU IPAK SAVLADAN: Da li bi ovo Borjan odbranio!? (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.23 u 20:50

Izraelski golman pao na prvom iskušenju.

Fudbaleri Crvene zvezde su danas od 18 časova na stadionu ’Radomir Antić’ odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv selekcije Užica i ostvarili pobedu rezulatom 3:1. Strelci su bili za ’crveno-bele’ Mijatović u 19. minutu, Katai u 42. i Gobeljić u 63, dok je za domaće precizan bio Lazović u 34. minutu.

Ovo je bio sjajan debi na klupu Zvezde za Bakara Bahara, koji je svoj mandat započeo trijumfom. Međutim, postavlja se pitanja da li je pogrešio time što je doskorašnjeg kapitena i čuvara mreže tima iz Ljutice Bogdana odstranio iz tima, a među stative stavio njegovog sunarodnika, Omrija Glazera. On je danas debitovao i u prvoj ozbiljnijoj akciji domaće ekipe, primio gol.

Kapiten Užica, Nikola Lazović je iskorstio grešku Milunovića u 31. minutu i došao do lopte,  potom je  protrčao po levoj strani i odlično plasirao loptu u mrežu golmana Glazera.

8
5
2 Komentara
  1. Sto Borjan ,ovo bi i Vasiljko odbranio kao sto je i odbranio u drugom poluvremenu 1 na1,ovaj Glazer iza sebe ima samo dve sezone do sada nije ni branio ozbiljan fudbal

    2
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter