0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (L) Nemanja Milunovic (LM), Milan Borjan (LM) Aleksandar Katai (M) Marko Gobeljic (RM) Stefan Lekovic (R) after Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

BAHAR SVE OTKRIO U UŽICU: Evo ko će biti naslednik Milana Borjana kada je reč o kapitenskoj traci!

Objavljeno: 26.06.23 u 18:11

Nekako se i naslućivalo

Na prijateljskoj utakmici protiv selekcije Užica, kapitenska traka Crvene zvezde našla se na ruci Aleksandra Dragovića, što je dao dobar deo odgovora na pitanje ko će predvoditi tim u narednoj takmičarskoj godini.

Novi trener srpskog šampiona, Barak Bahar, odlučio se da poveri kapitensku ulogu bivšem reprezentativcu Austrije. Ova odluka nije iznenađenje, s obzirom na nezvanične informacije koje su dolazile iz kluba prethodnih dana, najavljujući Dragovića kao novog vođu tima. Verovatno je ova odluka doneta zbog njegovih zasluga iz prethodnih sezona, kada je bio jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, kao i sa željom sportskog sektora da podigne raspoloženje iskusnom štoperu.

Nije tajna da je Dragović želeo da napusti klub tokom zimskog prelaznog roka, kada je bio blizu prelaska u Sampdoriju. Međutim, poraz od Ludogoreca sprečio je realizaciju tog transfera. Čak je austrijskim medijima izjavio ovog leta da želi da se oproba u drugom klubu, ali rukovodstvo Crvene zvezde je bilo nepokolebljivo u svom stavu, s obzirom na to da smatraju Dragovića jednim od najboljih defanzivaca u novijoj istoriji kluba. Njegova prisutnost je neophodna za predstojeće izazove u elitnom takmičenju, kao i u Mozzart Bet Superligi.

Zanimljivo je napomenuti da je Dragović dobio kapitensku traku, iako će Aleksandar Katai, dugogodišnji zamenik Milana Borjana, takođe započeti utakmicu protiv selekcije Užica. Ova odluka ukazuje na poverenje i važnost koju klub pridaje Dragoviću u vođenju ekipe u narednoj sezoni.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter