3
AdmiralBet ABA Liga

Nikola Topić (FOTO: Starsport)

ZVEZDA NA PRAGU VAŽNOG POTPISA: Crveno-beli već znaju ko će biti prvo pojačanje!

Objavljeno: 25.06.23 u 16:33

Od njega se mnogo očekuje u budućnosti

Crvena zvezda priprema spektakularne promene za narednu sezonu, a jedno od ključnih pojačanja biće mladi plejmejker Nikola Topić, koji će uskoro potpisati svoj prvi profesionalni ugovor.

Nikola Topić, talentovani sin legende Crvene zvezde Milenka Topića, već je imao priliku da zaigra za seniorski tim crveno-belih. Prošle sezone je bio poslat na kaljenje u redove OKK Beograda, gde je briljirao i pokazao da je spreman za seniorsku košarku.

Pored toga, Topić je takođe bio deo juniorskog tima Crvene zvezde i zajedno sa njima je nastupao na završnom turniru Evrolige u Kaunasu, gde je svojim fantastičnim igrama zaslužio mesto u idealnoj petorci.

Informacije su se pojavile da će Nikola uskoro potpisati prvi profesionalni ugovor, što je očekivano s obzirom na to da uskoro puni 18 godina.

Naredne sezone se očekuje da Topić postane standardni član rotacije u ekipi pod vođstvom trenera Duška Ivanovića i da dobije značajnu minutažu na terenu Malog Kalemegdana.

Dodatno, nedavno su se pojavile vesti o mogućem transferu Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu, što bi bila idealna situacija za Nikolu jer bi imao priliku da uči od jednog od najboljih igrača na svetu.

 

35
5
3 Komentara
  1. A ODAKLE NJOJ PARE. PARTIZAN OD ULAZNICE IMA 6 MILIONA. AKO ISTO DAJE ONDA PARTIZAN TREBA BITI U PLUSU ZA 6 MILKI. VODJA LAZE

    0
    9
    Odgovori
    • Vođa gura pare u Partizan i šakom i kapom, hteli vi to licemeri da priznate ili ne. Zadržati Pantera dve sezone koga maltene cela Evroliga tražila, to se može samo sa ogromnim novcem. A to je samo jedan primer u nizu. Džabe vam to Ostojino spinovanje, ne prolazi to više.

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter