7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

SMAILAGIĆA PONELA PROSLAVA TITULE: Uzeo mikrofon i pevao uvredljive pesme na račun Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.23 u 08:35

Sraman potez.

Košarkaši Partizana dočekali su Crvenu zvezdu u okviru pete odlučujuće utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige, koja se igrača pre dva dana u ‘Štark Areni‘od 20 časova u kojoj prednost domaćeg terena imaju ‘crno-beli’. Izabranici Željka Obradovića najpre su poveli sa 2:0 u seriji, da bi klub sa Malog Kalemegdana odgovorio na ekspresan način i odveo seriju u popularnu ‘majstoricu’.

Partizan je imao ubedljivo vođstvo na poluvremenu, ali je Zvezda bila odličan protivnik u drugom delu i dodala gas, ali nedovoljno, jer su ‘crno-beli’ u poslednjoj deonici uspeli da se konsoliduju i rutinski završe ovaj meč i trijumfuju rezultatom 96:85,  a Kevin Panter je odigrao najefikasniju utakmicu u ABA ligi ove sezone, positgavši 32 poena.

Nakon susreta je naravno nastalo slavlje igrača i navijača ‘crno-belih’ koje se prvo održalo u Areni, a onda su nastavili dalje u jednom lokalu. Međutim, jedan potez Alena Smajlagića je bacio u sneku sve dobro što su uradili na ovoj utakmici. On je uzeo mikrofon i  zapevao pogrdnu pesmu na račun Crvene zvezde.

16
13
7 Komentara
  1. Vidite ,vi ste objavili komentar tog nekog“bolesnog'“ntzv.navijaca Part.,koji je tom svojom izjavom sve rekao o sebi.Da li neko normalan moze da odobri to njegovo ponasanje,zasto se sada Obradovic „ne javi“i da to osudi ,mada kao i vredjanje Nedoviceve fam.sigurni“nece cuti“.Govorim to isamoiz jednog razloga da „“jedna odredjena bolesna gospoda““ koja se nalazi na celu ovih klubova je kriva za sve ovo. Ponovicu ,da je ubjedljivo najveci krivac za sve ovo Dusko Vujosevic,a svedrugo je samo posljedica toga.Zvezdini igraci su pokazali ,kako se normalni ljudi ponasaju *nisu se „“kreveljili,pjevali ovakve pjesme,upadali im u intervjue,…)Smajlagic je ovim postuocima samo pokazao koliko je nedorastao i „zadojen mrznjom“,pokazao o kakvom se mentalnom sklopu radi.Ti koji ga podrzavaju su mogu samo da budu na tom nivou.

    2
    3
    Odgovori
    • Samo si donekle u pravu, a sve ostalo sto govoris su gluposti… Prosle godine CZ je bila prva pa smo culi svasta, a novinari nisu pisali nista… Da je sada CZ pobedila novinari na CZ pevanje ruznih pesama bi napisali „…a onda su malko dali oduske prozivcajuci grobare…“. Ne vidim kvalitet Nedovica kao coveka da on bude reper igracima Partizana…. Zato NOVINARCICU, ako pises svasta za KKP pisi tako i za KKCZ.., u protivnom si gori od onih sto pevaju svasta.

      2
      2
      Odgovori
    • Kakav si ti covjece,““bolesnik““.Kako te nije sramota da to podrzavas.Vi gospodo ,zasto niste objavili moj komentar?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter