0
Košarka

during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANATINAIKOS SE NE ZAUSTAVLJA: Prvo Vildoza, a sada i adut Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.23 u 14:29

Grci stvaraju moćan tim.

Košarkaši Partizana su sinoć od 20 časova u ‘Štark Areni’ dočekali Crvenu zvezdu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige i ostvarili trijumf rezultatom 96:85 i tako osvojili ovo takmičenje nakon deset godina čekanja. Prva dva susreta pripala su ‘crno-belima’, da bi tim Duška Ivanovića u hali Aleksandar Nikolić došao do izjednačenja.

Nakon sinoćne utakmice objavljeno je da je Vildoza potpisao ugovor sa Panatinaikosom i da su ostali samo medicinski pregledi kako bi i zvanično postao košarkaš grčkog velikana, a ugovor će biti višegodišnji, a zarađivaće 2.000.000 evra po sezoni. Pored Argentica, Zvezdu će napustiti i Petrušev, koji će pojačati Filadelfiju, Ognjen Dobrić će u Virtus Bolonju.

Sada su Grci krenuli po kapitena Partizana Kevina Pantera. Panatinaikos mu je ponudio astoronomski ugovor na dve godine, a zarađivao bi čak 4,7 miliona evra. Jedno je sigurno, novi trener grčkog tima, Ergin Ataman pravi moćan tim.

FOTO: Starsport
7
21
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter