0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

VIDLOZA, PETRUŠEV, A SAD I ON: Zvezda ostaje bez najboljih aduta! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.23 u 12:15

Rekonstrukcija u timu Duška Ivanovića.

Košarkaši Partizana su sinoć od 20 časova u ‘Štark Areni’ dočekali Crvenu zvezdu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige i ostvarili trijumf rezultatom 96:85 i tako osvojili ovo takmičenje nakon deset godina čekanja. Prva dva susreta pripala su ‘crno-belima’, da bi tim Duška Ivanovića u hali Aleksandar Nikolić došao do izjednačenja.

Vildoza već potpisao ugovor sa Panatinaikosom i ostali su samo medicinski pregledi kako bi i zvanično postao košarkaš grčkog velikana. Kako Telegraf saznaje, Luka je potpisao višegodišnji ugovor prema kom će zarađivati 2.000.000 evra po sezoni (uz bonuse), čime je postao i jedan od najplaćenijih igrača u Evropi, dok će Filip Petrušev pojačati Filadelfiju.

Pored njih dvojice, Zvezdu će napustiti i Ognjen Dobrić, pošto mu je istekao ugovor sa klubom, a trebalo bi da pojača redove Virtus Bolonje, gde bi mogao da mu se pridruži Dušan Alimpijević na klupi. Dobrić je sedam godina proveo u ‘crveno-belom’ dresu, od kako je 2016. godine stigao iz FMP-a. Za klubom je osovjio četiri titule u ABA ligi, pet KLS-a i četiri Kupa Radivoja Koraća.

FOTO: Starsport

Najvažnije individualno prizanje je osvojio prošle sezone, kada je bio MVP finala ABA lige.

Ove sezone je u regionalnom takmičenju imao 10,1 poen uz 2,4 skoka i 1,4 asistencija u proseku.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter