1
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATI DOŠLI DA GLEDAJU SPEKTAKL: Evo ko sve gleda ‘majstoricu!’ (FOTO)

Objavljeno: 22.06.23 u 21:13

Partizan odigrao sjajno poluvreme.

Večeras od 20 časova u ‘Štark Areni’ košarkaši Partizana Crvene zvezde igraju peti odlučujući susret finalne serije AdmiralBet ABA lige, a trenutno je čak 20 razlike za izabranike Željka Obradovića, koji su vidno rapsoloženi u šutu za tri poena. Naravno, ovakav spekatkl ne može da prođe bez poznatih ličnosti koji su došli da odlgedaju ovu košarkašku predstavu.

Zvanično je prema sajtu ABA lige u Areni prisutno 22.198 navijača, što je novi rekord. U prvim redovima sod poznatih lica su glumci Dragan Bjelogrlić i Bogdan Diklić, koji su čitave sezone u Areni u prvim redovima. Takođe, tu su i mnogi bivši igrači Partizana, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Miško Marić…

Fudbalere predstavlja trener Partizana Igor Duljaj, ali je tu i Matija Nastasić, kao i Đorđe Jovanović, takođe bivši igrači i reprezentativci u fudbalu. Tu je  i legenda srpske atletike Dragan Životić, a zanimljivo je da i Zvezda ima svoje predstavnike među navijačima i poznatima, jer su u hali i Miloš Ninković, bivši fudbalski reprezentativac Srbije i igrač ‘crvenobelih

FOTO: Starsport
FOTO: Starsport

Takođe, tu je i Dejan Davidovac, bivši igrač Zvezde, koji meč posmatra pored terena uz sportskog direktora ovog kluba, Milana Dozeta.

 

7
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter