0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Igokea, ABA Liga, 10. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

MORAMO BITI HLADNOKRVNIJI: Obradović govorio pred drugu meč loptu!

Objavljeno: 19.06.23 u 21:45

Svaki trijumf znači titulu.

Finalna serija ovogodišnjeg izdanja ABA lige ulazi u svoju drugu polovinu, a pobeda Crvene zvezde u trećem meču donela je dodatnu neizvesnot, pa tako crveno-beli u slučaju još jednog trijumfa ravnaju seriju i vraćaju je u Arenu. Naravno da niko u Partizanu ne bi voleo da serija uđe u pet utakmica, a pred meč gde bi pobeda donela titulu, Željko Obradović rekao je sledeće.

Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo da igramo konstantno 40 minuta dobru košarku”, istakao je Obradović.

Nadovezao se i ponajbolji igrač crno-belih u ovom finalu, Alen Smailagić.

Sledi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bordimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč„, dodao je Smailagić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter