0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA: Otkrio je sa kim su potpisani ugovori i koliko će novih igrača doći! (VIDEO)

Objavljeno: 19.06.23 u 12:15

„Bićemo jači, brži i mlađi, sa mnogo više energije.“

Fudbaleri Crvene zvezde započeli su pripreme za narednu sezonu, a medijima se pored trenera Baraka Bahara obratio i Zvezdan Terzić. Ekipa Crvene zvezde će započeti sezonu 2023/24 sredinom jula s ciljem da odbrani duplu krunu, dok dva meseca po početku domaćeg šampionata startuje i Liga šampiona.

Terzić je pre svega govorio o pojačanjima, temi koja najviše interesuje navijače. On je istakao da neće govoriti o imenima koja nisu potpisala, ali da će u startnoj postavi crveno-belih biti barem 6 ili 7 novih igrača.

Znate da izbegavamo da govorimo o imenima koje nismo potpisali, da ne dovodimo Zvezdu u nezavidan položaj, ali sve što smo hteli i sve što smo želeli ide svojim putem. Bićemo jači, brži i mlađi, sa mnogo više energije, Ne bih konkretno govorio o imenima, ali sve ono što ste pisali ovh dana bili ste u pravu. Privodimo kraju – rekao je Terzić i dodao:

– Stamenića smo doveli, potpisali smo Olajinku, pola smo potpisali s golmanom, zadnjim veznim i dvojicom špiceva. Ne bih govorio o imenima dok ne bude zvanična promocija. Imaćemo 6-7 novih igrača u prvih 11 Zvezde. Nadam se da će u četvrtak u autobusu ka Zlatiboru biti kompletan tim. Nikad raniji i uspešniji prelazni rok.

2
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter