3
Domaći fudbal

Andres Felipe Colorado Sanchez (L) and Slobodan Urosevic celebrate during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on May 21, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

TRAORE OTIŠAO, A STIŽE NOVI POGBA: Partizan brzo pronašao zamenu za vezistu! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.23 u 20:33

Novo pojačanje uskoro u Humskoj

Fudbalski klub Partizan je na dobrom putu da pojača svoje redove veznjakom Serkl Briža, Frenkom Kanuteom, prema informacijama portala „Telegraf“.

Čelnici crno-belih su pronašli rešenje za vezni red Partizana u Belgiji, gde je Kanute trenutno aktivan. Ocenjen je kao igrač koji može doneti ozbiljnu brzinu i snagu u timu.

Frenk Kanute ima važeći ugovor sa Brižom još 12 meseci, što znači da bi Partizan trebao platiti određenu odštetu za njegovo dovođenje. Međutim, dobra vest za crno-bele je da Kanute izražava želju da pređe u Beograd, izbegavajući povratak u Belgiju.

Rođen 1998. godine, Kanute je prošao kroz školu Juventusa, gde je bio član mlađih selekcija. Potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa Peskarom 2017. godine, nakon čega je nastupao za Askoli i Kozencu. Ubrzo je stigao u Serkl Briž, koji ga je otkupio od Peskare.

Partizan je nedavno raskinuo saradnju sa Hamiduom Traoreom i Ljubomirom Fejsom, otvarajući tako prostor za dolazak Kanutea. Očekuje se da će ovaj transfer popuniti rupu u veznom redu Partizana i doneti dodatnu kvalitetu timu.

Pregovori između Partizana i Serkl Briža su u toku, a ukoliko sve bude išlo prema planu, Frenk Kanute će uskoro postati deo crno-bele porodice i pružiti svoj doprinos u ostvarenju ciljeva kluba.

11
2
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter