0
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan Kup Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki, finale Srbija 17.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KRASO NIJE JEDINI: Crvena zvezda na pragu potpisa još jednog napadača!

Objavljeno: 14.06.23 u 16:33

Baharov tim počinje da dobije neke obrise

Pored Žan Filipa Krasoa, čija je potvrda transfera samo pitanje papirologije, klub je takođe na pragu dovođenja Emanuela Late Lata, prema saznanjima „Mozzart Sporta“.

Do sada je glavna prepreka u pregovorima bio zahtev Atalante za obeštećenje od 2.000.000 evra, što je bilo odbijeno od strane Crvene zvezde. Međutim, izgleda da su se dve strane približile rešenju. Prema informacijama portala, srpski šampion bi tu sumu plaćao u tri ili četiri rate tokom narednih godina.

Kraso se trenutno nalazi sa reprezentacijom Obale Slonovače, koja se priprema za meč kvalifikacija za Kup afričkih nacija protiv Zambije. Sa druge strane, Late Lat je završio svoju pozajmicu u klubu Sent Galen, gde je ostvario impresivan učinak od 16 postignutih golova na 34 utakmice u svim takmičenjima. Mladi napadač ima ugovor sa Atalantom do jula 2024. godine.

Late Lat je u Italiju stigao sa samo osam godina kako bi se pridružio ocu koji je već živeo tamo. Debitovao je za prvi tim Atalante u avgustu 2016. godine, a prvi gol je postigao u januaru 2017. protiv Juventusa. Međutim, zbog velike konkurencije u klubu, krenuo je na pozajmice u nekoliko italijanskih klubova kako bi stekao iskustvo, sve dok nije eksplodirao tokom pozajmice u Sent Galenu.

Crvena zvezda ozbiljno radi na pojačanjima pred početak priprema za narednu sezonu, a potencijalni dolasci Krasoa i Late Lata unose dodatnu uzbuđenost među navijače.

9
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter