3
Košarka

from left Filip Petrusev, Luka Mitrovic, Facundo Campazzo, Head coach Dusko Ivanovic and Stefan Markovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KOMESAR ZA DELEGIRANJE SUDIJA TVRDI DA JE ŽALOSTAN: Ovo ide ka pozivu za javni linč!

Objavljeno: 10.06.23 u 19:43

Sapunica na svim frontovima.

Uskoro počinje finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana, a pre samog delegiranja oglasio se sudijski trojac – Ilija Belošević, Milivoje Jovčić i Uroš Nikolić, koji je odbio da sudi te mečeve, a to je dovelo do toga da crveno-beli pošalju dopis Srđanu Dožaiju, koji je postavljen kao komesar za delegiranje sudija ABA lige

 Izuzetno sam iznenađen i žalostan povodom današenjeg dopisa KK Crvena zvezda i njihovom obraćanju meni kao Komesaru za delegiranje sudija ABA lige u vezi nominovanja sudija za prve tru utakmice finala plej-ofa ABA lige u sezoni 2022/23pa vas molim da me zaštitite od njihovih netačnih navoda, jer ovo je isključivo pritisak na mene kao Komesara za delegiranje sudija i već polako ide prema pozivu za javni linč.

Finalna serija počinje u utorak od 20.00 časova, a prva dva meča velikog finala se igraju u Areni, na domaćem terenu Partizana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
3 Komentara
  1. Jedan čovek je kriv za sve ovo… Onaj koji je uzeo da piše saopštenja protiv ovih istih sudija (nekolicine) i sada nam oni sude u finalu…Bravo Čoviću i ostali zaposleni koji ste saopštavali naše poraze unapred….. Sada folira da je on taj koji se pita zašto nema srpskih sudija, a ustvari se samo plaši ovih koje je vređao godinama. Zapitajte se kakav tretman zaslužuje

    3
    1
    Odgovori
  2. Eto zasto sudije iz Srbije nece da sude,zato sto im Covic ide od vrata do vrata i preti, dokle bre vise nasilja i ucene od Covica, ko je bre on.

    6
    2
    Odgovori
    • A ko si ti, da lupetas takve gluposti?
      Jadni vi i vase grobarsko postenje! Od prvog dana muljate i opet nista nemate.
      Ne zna se ko je kvarniji od vas. Doveli ste jednog od najboljih trenera i nista ne osvojiste dve god. sa njim i sada vam treba krivac.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter