0
ATP

FOTO: Printscreen/Instagram

MITAR MIRIĆ OD ITALIJE DO PARIZA: Sin Siniše Mihajlovića uz legendarni hit proslavio pobedu Novaka Đokovića!

Objavljeno: 09.06.23 u 22:20

Sve je oduševio ovim potezom

Novak Đoković je ostvario još jednu impresivnu pobedu i nastavlja svoj neumorni pohod ka 23. Gren Slem trofeju u svojoj karijeri. Srpski teniser plasirao se u finale Rolan Garosa nakon pobede nad španskim teniserom Karlosom Alkarazom.

Na terenu se vodila velika borba tokom prva dva seta, ali u trećem setu Alkaraz je doživeo povredu koja je ozbiljno uticala na njegovu sposobnost kretanja. Mladi Španac je otežano hodao i nije mogao da prati jak ritam koji je Novak nametnuo.

Zahvaljujući ovoj pobedi, Đoković je uspeo da se plasira u svoje sedmo finale na Rolan Garosu u karijeri, dok su čestitke stizale sa svih strana. Jedna od zanimljivih čestitki došla je od Dušana, najstarijeg sina legendarnog fudbalskog igrača Siniše Mihajlovića.

Dušan je na svom Instagram profilu objavio sliku Novaka Đokovića uz emotikone vatre, simbolizujući vatrenu igru koju je Novak prikazao na terenu. Uz to je dodao i zvučni zapis čuvene pesme Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa“, što je bio poseban način proslave Novakovog plasmana u finale.

FOTO: Printscreen/Instagram

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter