0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOME SMETA RADNIČKI NIŠ U SUPERLIGI?: Da li je Milanović oštetio klub sa juga Srbije protiv Inđije i po čijem nalogu!? (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.23 u 11:16

Bizarno suđenje ‘najperspektivnijeg’ srpskog sudije.

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Inđije igrali su u nedelju od 18 časova i 30 minuta revanš meč baraža za Mozzart Bet Superligu Srbije na gradskom stadionu ‘Čair’. Domaća ekipa je slavila 3:0 i nadoknadila zaostatak iz prvog meča (3:1). Sezona sa tim sa Nišave može se opisati ‘od Evrope do ivice ambisa’, jer su od kvalifikacija za Ligu Konferencije protiv Gzire, na kraju igrali baraž za opstanak protiv Inđije.

Turbulentna sezona sa puno uspona i padova, smenom trenera, ali, i spornim situacijama, gde se u skoro svakoj utakmici svirao penal protiv Radničkog  tačnije 18 puta. Kap koja je prelila času je sada u poslednjoj ovosezonskoj utakmici protiv tima sa severa Srbije, koju je sudio Miloš Milanović, koji se predstavlja kao najperspektivniji srpski sudija.

Milanović je baš bio strog prema Nišlijama, ali da li je opravdano ili ne, procenite sami, a sigurno da možete, jer ko se bar malo razume u fudbal, može da vidi da je glavni arbitar imao bizarne situacije. Pa da krenemo. Već u trećem minutu on daje žute kartone dvojici igrača domaćeg tima, gde su posle igrali opeterećeni kartonima, a to ni najbolje svetske sudije ne rade.

Sledeća situacija je isključenje Škrbića, zbog navodnog odgurivanja, a on jedva da je dotakao protivničkog igrača, tačnije nije uopšte, a i da je bilo guranja, po pravilu se tretira kao žuti karton. Naravno, pre toga su igrači Inđije dobili crveni, pa vi sami zaključite. Naredna situacija je da je poništio pogodak domaće ekipe zbog navodnog prekršaja, ali kada je lopta tek došla do igrača Radničkog koji postiže pogodak, a jasno se vidi da nema veze sa prekršajem.

Idemo dalje, ne svira očigledan kazneni udarac za tim sa ‘Čaira‘ gde se iz aviona vidi da je igrač Inđije faulirao fudbalera Radničkog, već tek posle gledanja VAR tehnologije, jer očigledno su pomoćnici zažmurili na ovu situaciju, a Milanovića nije ni zanimalo sigurno, a igraču gostujućeg tima nije pokazao žuti karton.

Kada je već Radnički imao rezultat koji mu odgovara, pomislio je ‘ajde da pomognem ovima’ i dosuđuje nepostojeći korner, posle koga su gosti imali dva zicera, jedan je Rosić skinuo, a nakon odbitka lopte, drugi je završio preko gola ali Bog sve vidi, pa i to. I poslednja situacija je nadoknada od devet minuta, ali ipak je i tu nadoknadu produžio za još dva, što znači da se igralo čak 11 minuta. Ovo je i previše za sudiju koji sudi niže rangove, a kamoli za nekog ko je postavljen da sudi Superligu ili nekog ko pretenduje Ligu šampiona ili tako nešto.

11
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter