0
Košarka

FOTO: Screenshot

SRPSKI CENTAR OSVOJIO MVP NAGRADU PA PORUČIO: ’Samo sam prvi među jednakima! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.23 u 08:58

Odlična partija Jokića.

Košarkaši Denvera su se sinoć plasirali u finale NBA lige savladavši ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 113:111, a to učinili sa maksimalnih 4:0 u seriji. Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je pokazao da je klasa i predvodio svoj tim do velike pobede. Postigao je još jedan trip-dabl, postigavši 30 poena 13 asistencija i 14 skoka.

On je oborio rekord NBA star 56 godina po broju postignutih trip-dabl učinka u plej-of seriji. Jokić je zabeležio osam takvih učinaka i prestgao legendarnog Vilta Čemberlena i zasluženo proglašen MVPem finala Zapadne konferencije i dobio je priznanje ‘Medžik Džonson’ koje se dodeljuje u finalu na Zapadu.

Jokić je i prokomentarisao šta ovo za njega znači.

-Šta mi ovo znači? Za mene, iskreno, ništa! Ovaj trofej bi trebalo da ide mojim kolegama i trenerima. Oni su me doveli u ovu situaciju. Samo sam prvi među jednakima i srećan sam da smo zajedno pobeđivali i činili ovako nešto. – istakao je on.

Trener Nagetsa Majkl Meloun je imao samo lepe reče za Srbina.

-On izaziva samog sebe da bude još bolji svake sezone. Njegov IQ je van svih lista, najveća stvar je što čini da svi oko njega igraju bolje. Glavna oblast u kojoj nastavlja da raste su njegovo liderstvo i njegov glas na tarenu. Ućinak mu je ogroman. Svi ga slušaju, svi ga vole i svi ga poštuju. – poručio je Meloun.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter