3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA IMA NOVOG TRENERA: Bahar potpisao dugogodišnji ugovor sa crveno-belima!

Objavljeno: 19.05.23 u 13:07

Ovo su svi čekali.

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su novog trenera, nakon što je ugovor istekao Milošu Milojeviću. U pitanju je Barak Bahar, koji se u poslednje vreme dovodio u vezu sa srpskim šampionom, a mnogi mediji, prenosili du da je posao završen, dok je sada stiglo i zvanično saopštenje.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti:

FK Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi trener našeg kluba izraelski stručnjak Barak Bahar, koji je parafirao trogodišnji ugovor.

Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa.

Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama.

Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom – piše na sajtu kluba.

22
5

3 Komentara

  1. Naš novi trener Burek Behar-sitnica od 3+ miliona Evra.Nemamo za kvalitetnog napadača,dovodimo polupropale krševe kojima je istekao ugovor da ne bi plaćali obeštećenje a ovom pustinjaku keširamo glatko astronomsku cifru.Ako ovo nije akcija da se Terza ugradi za procenat ja ne znam šta je drugo..

    1
    2
    Odgovori
    • Dzaba mu sve ako Terza nastavi da mu dovodi igrace,a da u stabu sedi Savic,a da mu Grof salje polovnjake iz Rusije i Marin iz Italije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter