0
Evrokupovi

FOTO: AdmiralBet

OD MILANA DO FINALA – KO IDE U ISTANBUL?

Objavljeno: 16.05.23 u 17:00

Jedan detalj čini ovaj milanski derbi najuzbudljivijim do sada

Prvi meč polufinala Lige šampiona je pripao Interu, koji je na gostovanju slavio protiv Milana sa 2:0. Golove za Inter su postigli Džeko u 8. i Mkitarijan u 11. minutu, čime je ostvaren treći uzastopni trijumf Nerazura u Derbiju dela Madonina. Drugi polufinalni susret je na programu večeras od 21 čas, kada će Inter dočekati Milan na Đuzepe Meaci, dok se u sredu u istom terminu sastaju Mančester Siti i Real Madrid.

Rosoneri, koja su sada već bivši prvaci Italije, su na putu do finala eliminisali Totenhem sa ukupnim rezultatom 1:0, nakon čega su slavili protiv Napolija, novog šampionSerije A, sa 2:1. Sa druge strane, Nerazuri su u prethodno izbacili dva portugalska kluba iz Lige šampiona. Prvobitno su bili bolji od Porta sa 1:0, da bi potom savladali Benfiku sa ukupnim rezultatom 5:3.

Ono što je važno napomenuti svim ljubiteljima fudbala je da je ovo biti poslednji derbi Milana ove sezone na kojem će biti dostupan promo kod LS30, koji donosi 30% freebet bonusa pri prvoj dnevnoj dopuni AdmiralBet online naloga. Naime, svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs mogu da iskoriste promo kod i pokupe 30% freebeta nadepozit, svakog dana kada se igraju utakmice Lige šampiona, do kraja sezone.

Ovaj bonus je dostupan svim igračima koji imaju otvorenkorisnički nalog na AdmiralBet.rs, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača.

Šta mislite, može li Milan da nadoknadi dva gola zaostatka ida obezbedi plasman u finale u Istanbulu? Pogledajte kompletnu ponudu, sastavite dobitni tiket i uživajte u samoj završnici najelitnijeg evropskog takmičenja uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter