0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Inter

UEFA MENJA DOMAĆINA FINALA LŠ?: Oglasili su se iz Evropske kuće fudbala!

Objavljeno: 12.05.23 u 23:33

Kruže glasine.

U utorak i sredu odigrale su se prve polufinalne utakmice Lige šampiona. U prvom susretu na ‘Santiago Bernabeu’ sastali su se Real Madrid i Mančester siti i remizirali rezultatom 1:1, a u drugom susretu čuvevni Milanski derbi ‘delamadonina’ na ‘San Siru’ gde je Inter dobio rezultatom 2:0.

Finale je zakazano za 10. jun u Istanbulu na Olimpijskom stadionuAtaturk’. Međutim, Dejli Mejl najavio je moguću promenu grada domačina velikog finala, zbog mogućih nereda posle predsedničkih izbora u Turskoj.

Turska prestonica trebalo je da bude domaćin finala 2020. godine, ali je zbog koronavirusa takmičenje premešteno u Portugaliju od četvrtfinala, a finale je bilo u Lisabonu. U sezoni 2020/21. takođe je promenjen domaćin. Umesto u Istanbulu, igralo se u Portu. Sada bi, konačno, veliko finale trebalo da se igra 10. juna na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter