1
Domaći fudbal

FOTO: FK Loznica

SUPERLIGA U LOZNICI – ZVANIČNO! Lagator od naredne sezone domaćin u elitnom rangu srpskog fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.23 u 18:55

Decentralizacija fudbala u Srbiji je ključ svega.

Stanovnici Loznice i njene bliže okoline naredne sezone će uživati u sjajnom fudbalu. Na novonastalom ‘Lagatoru’ svoje utakmice će igrati fudbaleri Čukaričkog. Razlog za to, jeste rekonstrukcija stadiona na Banovom brdu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ФК Лозница (@loznicafk)

‘Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu da vam dam mnogo informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno, biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou.’ – rekao je Matijašević za Informer i potom dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ФК Лозница (@loznicafk)

‘To je ono što je sigurno i radujemo se tome. Verujem da će odziv biti sjajan, jer ljudi iz tog dela Srbije obožavaju fudbal. Očekujem lepo popunjene tribine i ne sumnjam da će navijači iz Loznice, Republike Srpske i okolnih mesta doći da gledaju mečeve. Ne znam kada će naš stadion biti gotov, prvi čovek kluba Dragan Obradović radi na tome, ali ne sumnjam da će krajnji ishod biti fenomenalan.’ – zaključio je Vladan Matijašević.

0
1

1 Komentara

  1. Kako sad Super liga u Loznici a kup morao da bude izmešten u Bačku Topolu?
    Mutanti ponovo udaraju na Srpsku nejač.
    Gulaš-paprikašima obećan trofej za 15 miliona Evara koje su dale Mađorica mlado..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter