3
Evroliga

Alen Smailagic James Nunnally Uros Trifunovic Zach Leday Partizan - Real Madrid, Euroleague Playoff Beograd, Srbija 2.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic

(ANKETA) PARTIZAN SUTRA PROTIV REALA ZA F4: Koja su vaša očekivanja, mogu li crno-beli do treće pobede u gostima?!

Objavljeno: 09.05.23 u 16:39

Očekuje nas prava poslastica.

Košarkaši Partizana Mozzartbet u sredu igraju odlučujuću utakmicu za plasman na F4 Evrolige, a protivnik će im biti Real Madrid od 21 čas. Rezultat u ovoj seriji je 2:2, oba tima su slavila na gostovanjima, pa se postavlja pitanje da li crno-beli mogu da nastave ovu tradiciju i pobede i poslednji meč u Madridu, ili će Real uspeti da veže treći trijumf, pa da se tako plasira u završnicu Evrolige.

Kako će se završiti peta utakmica između Reala i Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Što se tiče sastava za ovu utakmicu, Partizan neće moći da računa na Aleksu Avramovića koji se povredio, dok će na terenu ponovo biti Kevin Panter. Kapiten crno-belih je bio suspendovan na dve utakmice, zbog incidenta koji se dogodio u ovoj seriji, a pored njega, kazne su dobili i Matijas Lesor (1 utakmica), Gabrijel Dek (1 utakmica) i Geršon Jabusele (1 utakmica). Lesor i Dek su zaigrali već u četvrtom meču, dok Jabuselea nećemo gledati ove sezone u Evroligi.

Što se tiče Reala, povredu upravo na četvrtom susretu doživeo je Gabrijel Dek, pa Ćus Mateo neće moći da računa na njega, ali i na gore pomenutog Jabuselea.

Peta utakmica, nema šeste, to je valjda problem… Neko će na fajnal-for, svašta se desilo u ovoj seriji i peta će da odluči. Idemo sa željom da damo sve od sebe i naravno da smo iz ove dve utakmice u Beogradu izvukli pouke i razgovarali na treninzima kako bismo popravili šta nije valjalo. Pre svega moramo da na Tavaresu postavimo odbranu, da im ne dozvolimo kontre i da imamo bolji protok lopte kao odgovor na njihovu zonu – istakao je Obradović pred put u Madrid.

8
2
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter