0
Domaći fudbal
Milan Borjan

FOTO: Twitter/FK Crvena zvezda

BORJAN NAKON DVA ODBRANJENA PENALA PROTIV NAPRETKA: ‘Bio sam smiren i spreman!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.23 u 17:00

‘Specifična utakmica’.

Fudbaleri Crvene zvezde juče su gostovali u Kruševcu ekipi Napretka u četvrtfinalu Kupa Srbije. ‘Crvenobeli’ su slavili nakon izvođenja penala (4:2), jer su u regularnom toku utakmice bilo 0:0. Heroj jučerašnjeg trijumfa izabranika Miloša Milojevića bio ko drugi, kada zagusti ili kada su penali u pitanju, naravno, Milan Borjan.

On je juče odbranio dva penala i tako odveo svoj tim u polufinale Kupa. Ovo nije prvi put da sjajni golman i kapiten Zvezde gura svoj tim dalje. Borjan je za MaxBet sport rekao da su dva odbranjena penala omogućila dodatnu sigurnost saigračima.

– Specifična utakmica. Bio sam smiren i spreman. Dva odbranjena penala su omogućila dodatnu sigurnost saigračima. Nismo uspeli da postignemo gol, a Napredak se dobro branio. Važno je da smo prošli u polufinale i nastavili put prema novom trofeju. – istakao je iskusni čuvar mreže kluba iz Ljutice Bogdana.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter