0
Evrokup

FOTO: Youtube/Screenshot

ŠOKANTNO SAOPŠTENJE PRED FINALE EVROKUPA: Vozač autobusa nam povredio trenera – Truci besni na organizatora!

Objavljeno: 03.05.23 u 16:55

Ipak će moći da vodi svoj tim na utakmici.

Večeras od 21 čas odigraće se finale Evrokupa u kome se sastaju ekipe Gran Kanarije i Turk Telekoma, a pred taj susret, turski klub je bio primoran da se oglasi saopštenjem. Pomenuti meč igra se u Španiji, a iz Turk Telekoma otkrivaju „torturu“ kroz koju su prošli i izuzetno lošu organizaciju.

Njihov trener, a inače bivši pomoćnik Željka Obradovića u Fenerbahčeu, Erdem Čan povređen je tokom vožnje autobusom, navodno, sve zbog krivice vozača autobusa.

– Naš trener (Erdem Čan) će voditi utakmicu večeras, uprkos svemu. Sve je počelo kada nam je vozač autobusa dao neplanirani obilazak grada. Put do dvorane koji traje najviše 10 minuta se odužio na više od 40 zbog čega smo umalo zakasnili na trening – navodi se u saopštenju uz dodatak:

– Onda je isti vozač počeo da pojačava zvuk radija, zamolili smo ga da utiša nekoliko puta. Kasnije, kada je naš trener hteo da ustane i stiša zvuk, naglo je zakočio i Erdem Kan je udario glavom o staklo i povredio vrat. Ekipu je na treningu vodio sa kragnom oko vrata, a sada će hitno na nosilima biti odveden u bolnicu. Naravno, ne želimo da krivimo Evrokup ili Gran Kanariju, ali, nažalost, ovde postoji prikrivena motivacija i za to mora da odgovara osoba koja je odgovorna. Trenutno radimo na tome. Naravno, pre svega, nadamo se da je naš trener zdrav. On će doći na utakmicu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter