0
Evroliga

General overview Players presentations ilustracija illustration Ioannis Papapetrou during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KK PARTIZAN ODAJE POČAST NASTRADALIM U PUCNJAVI NA VRAČARU: Meč sa Realom će početi minutom ćutanja!

Objavljeno: 03.05.23 u 13:20

Velika tragedija u Beogradu

Košarkaši Partizana sutra u Areni dočekuju ekipu Reala u četvrtom meču plej-ofa Evrolige, sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Kako je saopšteno iz kluba, utakmica će početi minutom ćutanja u čast žrtvama pucnjave koja se jutros dogodila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

14-godišnji učenik ove škole došao je sa tatinim pištoljem, pucao i usmrtio portira a potom i tri drugarice u holu ustanove. Na kraju je upao na čas istorije i ubio još petoricu dečaka i ranio nastavnicu. Dotični je odmah priveden i čekaju se dalji koraci MUP-a.

VESTI O PARTIZANU:

Tokom utakmice neće biti muzike kao ni prepoznatljivog spektakla, koji je postao zaštitni znak „crno-belih“ u Evroligi. Podsećamo da izabranici Željka Obradovića imaju vođstvo od 2-1 u seriji i priliku da se nađu na fajnl-foru u Kaunasu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter