2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: „Igrali smo usporeno, falio je ekstra pas“!

Objavljeno: 02.05.23 u 23:24

Trener srpske ekipe smatra da je napad bio najveći problem

Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od ekipe Real Madrida 80:82 u okviru 3. meča plej-ofa Evrolige. Izabranici Željka Obradovića i dalje imaju prednost 2-1 u seriji a novu meč loptu imaće u četvrtak u istom terminu.

Najtrofejniji evropski stručnjak je na konferenciji za medije rekao da se njegova ekipa mučila u napadu i da je to bio najveći problem a ne Edi Tavares.

Moj plan je bio protiv Real Madrida, ne Tavaresa. Oni imaju još 11 košarkaša. Naravno da imamo plan… Znamo koliko nam je Matija važan, ali to nije bio toliki problem… Naš problem je bio napad.

Zadovoljan je atmosferom i fer navijanjem od strane navijača „crno-belih„.

Veoma sam ponosan na naše ljude. Svi su očekivali ovu utakmicu, svi su očekivali da čuju komentare… Na kraju se ništa nije desilo. Igrali smo košarku i to je najvažnije. Veoma sam ponosan na to kako smo ugostili Real Madrid.

 

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid – 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Bez obzira na poraz, Obradović je ponosan na svoje igrače.

Ja sam rekao da sam ponosan na košarkaše, na ovo što rade. Čak i večeras smo odigrali dobro. Pred utakmicu sam najavio i dao informaciju, da oni ima 11 igrača koji igraju u NBA. Imaju luksuz da biraju ko će da igra. Tavares je najdominantniji, ali nemam razlog da ne verujem u košarkaše. Znam da će imati vetar u leđa od naših navijača.

Tranzicija je nešto na šta treba obratiti pažnju za sledeći meč, smatra srpski stručnjak.

Moramo da pogledamo video, da shvate da vide poziciju i da nastave da igraju na način na koji su igrali u prvoj četvrtini. Bilo je trenutaka kada je Real postizao lake poene iz tranzicije, a nismo imali faul. Treba to koristiti na pametan način.

VESTI O PARTIZANU:

2
0
2 Komentara
  1. Ovaj serijal sa Realom će verovatno biti neizvestan, a u tu situaciju nas je uveo Panter! Da ja odlučujem, ugovor sa njim ne bi bio produžen!

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter