1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČ ZVEZDE JE MENADŽER HOTELA U KOJEM JE REAL: Španci razgovarli sa njim, a on ih je šokirao!

Objavljeno: 02.05.23 u 18:33

Večeras bi mogla da bude utakmica odluke

Partizan i Real Madrid večeras igraju treći meč u okviru četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige, posle koga bi sve moglo da bude završeno.

Uoči ovog meča španski klub je odseo u poznatom beogradskom hotelu Kraun Plaza nedaleko od Arene gde će biti odigrana ova utakmica.

VESTI O PARTIZANU:

U Beograd je došao i veliki broj španskih novinara, a među njima i novinari čuvenog španskog lista „Marka“, koji je uvek naklonjen Kraljevskom klubu.

Novinari „Marke“ uspeli su da dođu do jednog od direktora hotela u kojem su odseli košarkaši Reala, koji im je dao izjavu oko predstojeće utakmice.

On im je priznao da navija za Crvenu zvezdu, ali ih je prilično iznenadio kada je rekao da ne želi da Real pobedi u ovom meču.

Ja sam navijač Zvezde, ali ovo je jasno: Ne želim da Real Madrid pobedi. Čak i ako ne volite sport, svi gledaju vesti i svi znamo šta se dogodilo – rekao je on.

50
9
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter