0
Košarka

head coach Dragan Nikolic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUMANUTA KAZNA ZA SRBINA: Dragan Nikolić prošao mnogo gore nego Jabusele, koji je umalo ubio Egzuma!

Objavljeno: 02.05.23 u 17:50

Čini se da je ova sankcija preterana

Srpski trener Dragan Nikolić zaradio je drakonsku kaznu od strane komesara za takmičenje Prve košarkaške lige Severne Makedonije.

Naime, Srbin neće moći da vodi ekipu svog MZT-a na čak 10 utakmica zbog nesportskog ponašanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Da podsetimo, Dragan Nikolić je zaradio isključenje u nedelju na prvom meču četvrfinala plej-ofa protiv Kožuva kada je ušao na teren i oborio protivničkog košarkaša koji je bio u kontranapadu

Komesar makedonskog prvenstva je svoju kasznu obrazložio kao „kaznu za krajnje nesportski odnos prema protivničkom košarkašu“.

Nikolić je dve utkakmice suspedovan prema propozicijama, a osam prema Disciplinskom pravilniku, a dodatno je kažnjen i novčano sa ukupno 48.000 denara.

U prvoj utakmci četvrtfinala plej-ofa prvenstva Severne Makedonije MZT je u Skoplju pobedio Kožuv iz Đevđelije sa 83:69.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter