0
Evroliga

FOTO: Starsport

ODLIČNE VESTI ZA PRISTALICE ’CRNO-BELIH’: Eksum trenirao sa timom! (FOTO)

Objavljeno: 01.05.23 u 13:13

Da li ćemo ga videti I na parketu u utorak?

Košarkaši Partizana će u utorak od 20:30 dočekati madriski Real u trećem susretu Top 8 faze Evrolige. Beogradski klub vodi u seriji 2:0, pošto su u španskoj prestonici dva puta savladali ‘kraljevski klub’ (89:87 i 95:80)

Međutim, pored lepe košarke koju smo gledali, desile su nemile scene igrača oba tima. Nakon što je Serhio Ljulj faulirao Pantera, započeta je tuča na parketu. Najdeblji kraj je izvukao Eksum, kojeg je Jabusele rvačkim potezom bacio na parket. Potom je košarkaš Partizana povređen i na štakama napustio Madrid i stigao u Beograd.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ipak, dodatni pregledi su pokazali da stanje povrede nije kako je prvo delovalo pa je Eksum izašao na parket ovog ponedeljka i trenirao sa timom. ‘Grobari‘ mogu da odahnu, posebno jer je i prvi čovek ‘crnobelih‘ istakao da se nada da će Dante zaigrati protiv Real Madrida. 

Strateg Partizana Željko Obradović rekao je da je Dante trenirao sa timom i da na sreću ništa nije polomljeno.

– Dante je danas odradio trening, imao je problem sa tetivom, i to, ozbiljan problem. Na sreću, nije imao ništa polomljeno. On je insistirao da radi trening i ne oseća se loše, mislim da će biti sutra u timu i da će probati da pomogne. – istakao je Obradović.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter