0
ATP

Đoković spreman da odbrani titulu

Objavljeno: 21.03.13 u 21:03

djokovic-marej-majami-2012

Novak Đoković će u petak uveče početi odbranu trofeja osvojenog prošle godine na turniru u Majamiju, a prvi protivnik će mu biti Čeh Lukaš Rosol sa kojim se do sada nije sastajao. Na putu do finala ponovo će se susresti sa Huanom Martinom del Potrom koji ga je savladao u Indijan Velsu.

„Pre mog meča sa Del Potrom obojica moramo da pobedimo nekoliko rivala. U Indijan Velsu nekoliko poena je odlučilo meč, ali je na kraju on zasluženo pobedio jer je bio smireniji u važnim momentima“ – objasnio je Novak na konferenciji za medije.

Iako je trenutno ubedljivo najbolji teniser sveta Đoković je svestan da u njegovoj igri ima još dosta prostora za napredak.

„Mogao bih bolje da serviram u pojedinim momentima, a takođe i češće da izlazim na mrežu. Intezivno radim na tome na treninzima“ – kazao je srpski teniser, koji je na kraju dodao da mu je žaop što na turniru ne učestvuju Federer i Nadal, ali da je uveren da će i bez njih dvojice  takmičenje da bude kvalitetno.

Đoković je takođe izrazio nadu da bi ponovo mogao da trijumfuje u Majamiju, na turniru koji je prvi put osvojio 2007. godine, a za sada poslednji put prošlog proleća.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter