0
Košarka

Nikola Mirotic (C) reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIROTIĆ KRITIKUJE MADRIĐANE: „Košarka ne zaslužuje ovakve stvari“!

Objavljeno: 30.04.23 u 13:45

Tuča igrača Partizana i Reala i dalje je glavna tema košarkaškog dela Evrope

Nekadašnji reprezentativac Španije i sadašnji igrač Barselone, Nikola Mirotić, prokomentarisao je nemile scene u finišu meča između Madriđana i „crno-belih„, kada je došlo do opšte tuče na parketu.

Najgore je prošao Dante Egzum, kojeg je Jabuseli rvačkim zahvataom bacio na parket i povredio prst na stopalu.

Evroliga je izrekla kazne za glavne učesnike u tuči a ceo ovaj događaj prokomentarisao je i Nikola Mirotić, koji je rekao da ovakve stvari ne smeju da se dešavaju u košarci.

 

 

Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka razmišljaju o tome kako peru lice i ruke od onoga što se dogodilo. Očigledno je da košarka ne zaslužuje ove stvari, kamoli košarka na tom nivou – rekao je Mirotić.

Treći meč serije igra se u beogradskoj Areni u utorak od 20 časova i 30 minuta a izabranici Željka Obradovića imaće priliku da naprave istorijski uspeh i odu na fajnl-for u Kaunas.

VESTI O PARTIZANU:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter