0
Evroliga

Granados Alvaro Ortega at LEN Champions League match between vk Novi Beograd and cn Marseille, played on 21st March 2023, in sc 11 April, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

MADRIDISTA, A NAVIJAĆE ZA PARTIZAN: „Atmosfera će biti neverovatna, ubeđen sam u to!“

Objavljeno: 30.04.23 u 11:40

Još jedan Španac koji će biti na strani crno-belih

Košarkaši Partizana će u utorak od 20.30 u beogradskoj „Štark areni“ ugostiti Real Madrid u okviru trećeg meča četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

U prva dva meča odigrana u Španiji crno-beli su na iznenađenje čitavog Starog kontinenta odneli pobedu, a tamo su imali neobičnu podršku momaka iz Fuenlabrade koji su podržavali srpski klub.

VESTI O PARTIZANU:

Ipak, malobrojnih Španaca će biti u utorak a jedan od njih je Alvaro Grandos vaterpolista Novog Beograda.

Veoma bih voleo da odem na treću utakmicu u Beogradu i mislim da ću biti u prilici, jer taj dan nećemo imati meč. Atmosfera će biti neverovatna, znam to, jer sam pre nekoliko nedelja bio protiv Panatinaikosa u Areni i to je jedno od mojih lepših sportskih iskustava – počeo je razgovor Alvaro Granados za Mozzart Sport.

Ovog Španca je crno-belom bojom „otrovao“ Milan Aleksić, nekadašnji reprezentativac Srbije i vaterpolista Partizana.

U Srbiji svi pričaju o košarci, Evroliga je nezaobilazna tema, pa tako i kod nas u timu. Pričali smo o utakmicama između Reala i Partizana. Duško je veliki, veliki navijač Partizana i ide na utakmice. Takođe sam dobar prijatelj sa Mićom Aleksićem još iz dana kada smo igrali u Barseloneti, družimo se i u Beogradu. I on, kao i Duško, dosta prati košarku.

Svario bi i poraz Real Madrida, samo da Barselona ne osvoji Evroligu:

Kada bih morao da biram, definitivno je bolji ishod da Partizan dobije Real, nego da Barselona osvoji Evroligu. Ako Partizan prođe Real, navijaću za njega protiv Barselone u polufinalu. Ipak, i dalje se nadam da će Real okrenuti u seriji i otići na Fajnal-for. Biće teško, ali je moguće – zaključio je Alvaro Granados.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter