11
Košarka

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„ISTA EKIPA NAPRAVILA INCIDENT – NIJE SLUČAJNO!“: Filip Petrušev prokomentarisao tuču Reala i Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.23 u 23:10

Uzburkaće javnost ova izjava!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ubedljivo su savladali Zadar na startu četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige, 100:73.

Najefikasniji igrač crveno-belih sa 16 poena, zajedno sa Nemanjom Nedovićem, Filip Petrušev komentarisao je incident koji se dogodio na jučerašnjem meču Real Madrida i Partizana.

Ista ekipa, u oba slučaja jedna. Imam naravno svoje mišljenje, ne bih da govorim ko je kriv, a ko nije. Treba što manje toga. – rekao je Filip.

Na pitanje da li misli da je sve to slučajno košarkaš Zvezde jasno naglašava.

Naravno da nije, šta je tu je! – kazao je Petrušev.

Podsetimo, nakon poslednjeg večitog derbija u regionalnom takmičenju došlo do fizičkog obračuna Matijasa Lesora i Filipa Petruševa.

38
64

11 Komentara

  1. Ko si bre ti da komentarises velemajstore , naravno da ce da reaguju na provokacije gubitnika isto kao i na tvoju LUZERU

    3
    1
    Odgovori
  2. U vršačkom Milenijumu pre 13 godina viđena je žestoka tuča, a u klinču su se našli košarkaši Partizana i Hemofarma!
    Vrščani su imali pola koša prednosti, a onda je Lorens Roberts pogodio trojku za prekid sjajne serije protivnika. Nastalo je rvanje pod košem u režiji Raška Katića i Alekse Marića, završili su na zemlji, a onda je usledio haos! Katić je želeo da se obračuna centrom Partizana, a reprezentativac Australije ga je sačekao krošeom i krenula je ludnica. Umešali su se i drugi igrači, letele su pesnice, umešali su se i navijači, krvi je bilo svuda. Jan Veseli je na kraju ostao bez dva zuba, a gotovo svi igači – Petar Božić, Raško Katić, Goran Jagodnik, Bogdan Obrenović, Danilo Anđušić, Miloš Borisov, Boban Marjanović, Marko Šutalo, Stefan Sinovec, Dušan Kecman, Strahinja Milošević, Aleksandar Mitrović, Branislav Đekić, Uroš Petrović morali da plate novčane kazne…
    Pet godina ranije, viđen je sličan epilog kada je Novica Veličković započeo opštu tuču. Na 22 sekunde do kraja susreta crno-beli nikako nisu mogli da stignu 13 poena razlike, Veličković je krenuo ka Robertu Konliju koji se izvukao, ali je Novica laktom udario Slavka Stefanovića, pukla mu je arkada i usledio je totalni haos. Prekipelo je i Dejanu Milojeviću, koji je krenuo da ruši sve pred sobom. Sevale su pesnice, i desila se možda i najveća košarkaška tuča na ovim prostorima ikada. Na kraju su pored Stefanovića deblji kraj izvukli i Joksimović koji je dobio udarac u nos i Tripković kome je nastradala ruka.
    Nakon svega Dejan Milojević dobio je uslovnu kaznu zatvora u trajanju od sedam meseci, Predrag Šuput i Novica Veličković od šest, Nenad Stefanović od pet, Luka Bogdanović od četiri, Miloš Borisov i navijač Slavko Banjac od tri meseca.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter