0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

KLADIO SI SE NA PARTIZAN SINOĆ? Ni Ljulj, ni Jabusele ti ništa ne mogu, potez za respekt AdmiralBeta!

Objavljeno: 28.04.23 u 14:21

Pravila su jasna, ali AdmiralBet ima rešenje da nagradi one koji su se kladili na Partizan!

Pravila su pravila, primer su sudije jučerašnjeg meča između Reala i Partizana, nije bilo moguće nastaviti meč zbog isključenja, pa je utakmica prekinuta.

Ali, pravila se mogu i tumačiti.

Time su se vodili iz popularne kladionice AdmiralBet koja je zlatni sponzor crno-belih. Setite se, pre par dana oni su priznali kvotu 50 igračima koji su se kladili na pobedu Beograđana u prvoj utakmici u poslednjoj sekundi, to jest sa sirenom. Iako je Hezonja posle Panterove trojke šutirao i to je bilo praktično poslednje pre isteka vremena, izašli su u susret igračima koji su 50 puta uvećali ulog i ostvarili veliki profit!

Sinoć smo bili svedoci raspleta u Madridu, oni koji su se kladili na Partizan će biti prijatno iznenađeni.

Pravila AdmiralBeta jasno ukazuju, svaki prekid meča je kvota 1. Ovo se odnosi naravno na opklade primljene pre utakmice. U skladu sa tim, svi koji su se kladili na Real ili imali opklade koje se tiču nekih drugih događaja (pre utakmice, ne uživo) dobiće svoj novac, odnosno ulog natrag.

Ali, oni koji su se kladili na Partizan (ima dosta takvih) neće imati kvotu 1.

Kao gest dobre volje, AdmiralBet im je priznao opkladu, pobedu crno-belih, iako se dogodio prekid. Real je bio favorit, a kvota na pobedu gostiju je bila sočnih 3.45.

Sve u svemu, izgleda da ovi potezi AdmiralBeta prelaze u naviku, vode računa o svojim igračima, a zlatni sponzor KK Partizan i na ovaj način pruža podršku timu, odnosno klubu!

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter