0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

PRVOMAJSKI URANAK OD POLA MILIONA: Šta će se okretat za prvomajske praznike?

Objavljeno: 28.04.23 u 13:20

Sve je spremno za avanturu vrednu 500.000 dinara!

Prvi maj proglašen je Međunarodnim praznikom rada 1889. godine, tri godine nakon velikih majskih demonstracija u Čikagu, kada je na desetine hiljada radnika stupilo u štrajk zahtevajući osmočasovno radno vreme. U Srbiji se obeležava od 1893. godine i zvanično se vodi kao državni Praznik rada, dan koji je mahom rezervisan za odmor i slavlje u prirodi.

“Gde ćeš za 1. maj?” je standardno pitanje koje se čuje krajem aprila, a odgovor možete pronaći na AdmiralBet.rs, jer se tamo organizuje Slot uranak. Svi igrači koji imaju otvoren AdmiralBet korisnički nalog mogu od 28. aprila do 5. maja učestvovati u prvomajskoj avanturi vrednoj 500.000 dinara, koje će podeliti 40 najboljih majstora roštilja. Kao i prilikom kupovine namirnica za prvomajski uranak, bitno je da se napravo dobar miks, po svačijem ukusu, pa tako za Slot uranak su odabrane 42 atraktivne slot igre od 7 najpoznatijih svetskih provajdera.

Za učešće na turniru neophodno je imati registrovan AdmiralBet nalog, za šta je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta. Registracija se vrši na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije i svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice. Dodatno, nakon prve uplate depozita igračima sleduje i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pored Slot uranka, svi ljubitelji slota mogu da uživaju u ovonedeljnoj Igri nedelje u kojoj ove nedelje predstavljamo novu Greentube slot igru, Smoking Hot 7’s, dok od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Takođe, u toku je i Dops&Wins promocija, koja obara sve rekorde neverovatnim nagradnim fondom koji iznosi 240.000.000 dinara mesečno.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, zavrtite neke od izdvojenih slot igara poput ražnja i zagrizite sočne dobitke ovog produženog prvomajskog vikenda!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter