0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANOV ŠPANAC OTKRIO NEOBIČNU PRIČU O ŽELJKU: Dok čitav tim spava Obradović slobodno vreme troši drugačije!

Objavljeno: 27.04.23 u 18:55

Košarka je njegov život to je sada sigurno

Ostvario je nestvarnu pobedu Partizan u Madridu gde je uspeo da savlada najtrofejniji klub Starog kontinenta i tako preokrene stvari na svoju stranu.

Ovaj uspeh se prepisuje radu najboljeg evropskog trenera u istoriji, Željka Obradovića kao i njegovom stručnom štabu.

VESTI O PARTIZANU:

Jedan od pomoćnika Željka Obradovića, Španac Đozep Marija Iskijerdo, je u intervjuu za španski „El Mundo“ pokušao da izbliže dočara kako je to sarađivati sa legendarni srpskim trenerom.

Dvojica stručnjaka sarađivala su zajedno u Huventudu iz Badalone, u vreme kada su obojica bili tek na početku svojih trenerskih karijera, a zatim i u ekipi Fenerbahčea.

Kako bi španskoj javnosti predstavio koliki je popularni Žoc zaljubljenik u košarku, naveo je svež primer nakon utakmice u Zadru.

Pre neki dan smo igrali u Zadru utakmicu ABA lige. Bilo je maltene tri ujutru, a u autobusu na putu od hale do aerodroma počeo je Obradović da gleda uživo NBA utakmicu. Bio sam iscrpljen, razmišljao sam kako da dođem kući i odspavam, a on – otkriva Iskijerdo u razgovoru za „El Mundo“

BONUS VIDEO:

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter