0
Fudbal

Fudbal Super League season 2015-2016 150 derbi derby Partizan v Crvena Zvezda Hugo Oliveira Vieira (R) celebrate scoring a goal with the Marko Grujic Damien Le Tallec Aleksandar Lukovic Beograd, 27.02.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

ZA ZVEZDU JE HUMSKA NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Crveno-beli ne znaju za pobedu više od sedam godina!

Objavljeno: 25.04.23 u 13:30

Veliki vremenski period!

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sutra od 18 časova i 30 minuta odmeriće snage u 170. večitom derbiju u okviru 2. kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Dva kluba nalaze se u potpuno različitim raspoloženjima. Crveno-beli su prethodnog vikenda pobedili TSC (4:1) i tako obezbedili šestu uzastopnu titulu i samim tim direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Sa druge strane, Partizan je poražen od Čukaričkog dva puta u samo nekoliko dana i sada se nalazi na deobi četvrtog mesta zajedno sa Vojvodinom, a čini se da će za crno-bele biti ogroman uspeh ukoliko osvoje drugo mesto na kojem se sada nalazi upravo Čukarički, koji beži osam bodova.

Aleksandar Katai (R) and Svetozar Markovic
Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Ipak, iako je Zvezda poslednjih godina dominantna u srpskom fudbalu na pobedu na stadionu Partizana čeka više od pola decenije. Poslednji put kada su crveno-beli slavili u Humskoj bilo je pre više od sedam godina.

Tadašnjoj ekipi Miodraga Grofa Božovića pobedu je 27. februara 2016. godine doneo dvojac Ibanjez-Vijeira.

Od tada – pet remija i dva poraza u Humskoj.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter