0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BRĐANI SE SELE NA NOVI STADION: Evo gde će Čuka igrati! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.23 u 09:54

Čukarički u Loznici.

Fudblaeri Čukaričkog igraju sjajno ove sezone i trenutno se nalaze na drugom mestu Mozzart Bet Superlige Srbije. Juče su savladali Partizan drugi put uzastopno i sve su bliži Evropi. Imaju tri boda više od TSCa. Bio to bio veliki uspeh za izabranike Dušana Kerkeza, mada je svima jasno da bi kvalifikacije za Ligu šampiona bile prava nagrada za sve ono dobro što se na Banovom brdu radilo u poslednjih 10 godina.

U slučaju da izbore Evropu, Čukarički će morati da traži stadion na kom će igrati kvalifikacije i eventualnu grupnu fazu nekog takmičenja. A prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa, to će biti najverovatnije novoizgrađeni stadion Loznice, čije otvaranje se očekuje krajem maja!

Sportski direktor kluba sa Banovog brda, Vladimir Matijašević boravio je  na novom stadionu čiji će  kapacitet biti 8.500 mesta i oduševljen je onim što je video, tako da dileme oko izbora neće biti kada je u pitanju Čuka. Nema sumnje da bi eventualno igranje grupne faze Lige Evorpe Lige Konferencija ili Lige Šampiona u Loznici bila velika stvar za promociju srpskog fudbala, kao i samog stadiona.

Brđani su do sada na svom terenu igrali sve one mečeve koje su mogli, da bi potom prelazili na stadion Partizana kao što je to bio slučaj prošle i pretprošle godine protiv Hamarbija i AZ Alkmara u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Čukarički u narednom kolu gostuje direktnom konkurentu za drugo mesto izabranicima Žarka Lazetića, a potom  Zvezdi na. Zatim dočekuju Vojvodinu i Novi Pazar, kao i kragujevački Radnički 1923 u poslednjem kolu, dok pre toga gostuju Voždovcu.

BONUS VIDEO:

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter