0
ATP

FOTO: twitter/@bcnopenbs

ALKARAS NEMILOSRDAN PROTIV CICIPASA: Španac odbranio titulu u Barseloni! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.23 u 17:59

Teniser iz Mursije nastavlja sa sjajnim izdanjima ove godine

Karlos Alkaras je novi-stari šampion Barselone. On je u finalu slavio protiv Stefanosa Cicipasa sa 2:0, po setovima 6:3/6:4, nakon nešto manje od sat i po igre.

Drugi reket sveta je tako uspeo da odbrani titulu i 500 bodova osvojenih prošle godine u Kataloniji. Grk je bio taj koji je prvi izvršio pritisak i stigao do brejka. Ipak, to je otptilike bilo sve što smo videli od Cicipasa na ovom meču.

 

 

Karlitos je odmah vratio brejk zaostatka a potom uz novi oduzet servis protivniku stigao do prvog seta, 6:3. U nastavku meča, oba tenisera su bili sigurni na svojim servis gemovima ali opet je Španac bio taj koji je iskoristio trenutak pada koncentracije kod Stefanosa i došao do svoje 9. titule u karijeri.

Nema sumnje da će 19-godišnjak biti prvi favorit na predstojećem Rolan Garosu, ukoliko ga zdravlje posluži, jer o njegovoj igri ne treba previše trošiti reči u ovom trenutku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter