1
Domaći fudbal

Nikola Ninkovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter Novi Sad v Crvena Zvezda Novi Sad, 20.02.2022. foto: Starsport.rs ©

DŽIGI NINKOVIĆ GLEDAO NOVAKA PA PROKOMENTARISAO PARTIZAN: „Svaki navijač vidi i zna šta se tamo dešava!“

Objavljeno: 21.04.23 u 08:21

Nema više želju ni da komentariše bilo šta.

Nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Džigi Ninković, gledao je meč Novaka Đokovića na Srpska openu, a tom prilikom izneo je svoje utiske u razgovoru za Telegraf. On trenutno brani boje Borca iz Banjaluke, a navodi da je zadovoljan kako se sezona odvija za sada.

– Super, za sad je okej, dobra je sezona, ide po planu, na drugom smo mestu. Prvi cilj i mišljenje uprave je bilo da osvojimo titulu. To nije bilo realno ove godine. Zrinjski je pokazao da je ubedljivo najjača ekipa, moramo biti realni. Van toga, cilj su bila ostala dva mesta koja vode u Evropu. Prošli meč smo dobili protiv Širokog, tako da sada imamo pet ili šest bodova više. Sada imamo Konjic, pa Železničar, sa tim možemo mnogo toga da rešimo i zatvorimo to drugo mesto – počeo je Ninković.

Neizbežno pitanje bilo je o stanju u Partizanu, za koje Ninković navodi da je izuzetno razočaran. Pored toga, skrenuo je pažnju na to „da svaki navijač vidi i zna šta se tamo dešava“.

– Ne bih puno komentarisao to, jer sam više sam izgubio svaku želju za tim. Svaki navijač Partizana i javnost u Srbiji vidi i zna šta se dešava. Video sam i 1:0 pre par sati. Razočaran sam, jako mi je žao svog Partizana, ali siguran sam i dok sam igrao i kada odem. Navijači, uprava, igrači, sve se menja, ali Partizan ostaje Partizan. Izaći će klub iz ove teške situacije, nadam se da će to biti što pre. Kad bude bude, siguran sam da će se to desiti i vratiti na stare staze. Svaki navijač Partizana odlično zna šta se tamo dešava.

Novak Đoković je u poslednjih nekoliko u Banjaluci dana privukao svu pažnju javnosti.

– Naravno, Novak je svetska zvezda. Ne može da se poredi sa bilo čim. Meni generalno, bavim se fudbalom, ali utisak je videti i Mesija koji je najvoljeniji ili Ronalda, ne bi mi to ostavilo isti utisak kao sa Novakom. To je zato što je naš i veliki sam njegov fan. Od svih koga bih birao da upoznam, to bi bio on.

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter