0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KERKEZ O SUKOBU IGRAČA POSLE MEČA: ‘Ne mislim da će se današnji događaji odraziti na sledeću utakmicu!’

Objavljeno: 20.04.23 u 20:58

Već u nedelju na programu je novi okršaj dva tima!

U okviru poslednjeg kola regularnog dela Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri Čukaričkog savladali su Partizan. Utakmica na Banovom brdu završena je minimalnom pobedom domaćih, rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je napadač Brđana, Đorđe Ivanović.

Na terenu je došlo do koškanja na relaciji Marko Docić – Ljubomir Fejsa, a okršaj igrača dva sastava nastavio se na putu do svlačionice.

Povodom tog događaja oglasio se šef stručnog štaba Čukaričkog, Dušan Kerkez. 

– Pa dobro, to su neke varnice i dešava se, dešavalo se i meni kao igraču… Ali mora bolja kontrola da bude, i mojih igrača i igrača Partizana. Mogu da ih razumem, veliki je pritisak, desilo se na terenu, posle se nastavilo, trebalo je to igrači da što pre zaborave i da gledaju da igraju fudbal. To su stvari koje se dešavaju i dešavaće se uvek, ali hajde da ostavimo to. Koliko god je to malo upropastilo utakmicu, ipak mislim da je utakmica bila dobra. Dva dobra protivnika koja žele da igraju, bilo je ritma, tempa, izostali su navijači… Mislim da se igrači dosta poštuju. Ovo što se desilo ne vidim da će se odraziti na to da bude problema u sledećoj utakmici – istakao je Kerkez.

Isti rivali već u nedelju na istom mestu ponovo izlaze na teren, kada će odmeriti snage u 1. rundi plej-of faze.

BONUS VIDEO:

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter