5
Domaći fudbal

Kings Kangwa head coach Barak Bakhar Belgrade, Serbia - AUG.23 UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

BAHAR JOŠ NIJE ZVEZDIN: Ozbiljno zapelo u pregovorima, evo i zbog čega!

Objavljeno: 20.04.23 u 10:33

Još uvek nije gotovo

Crvena zvezda je postigla dogovor sa Barakom Baharom oko uslova i plate u utorak i očekivalo se da će u sredu sve biti rešeno, međutim i dalje nije.

Predstavnici srpskog šampiona otputovali su u sredu u Izrael kako bi zaključili pregovore oko Bahara, ali došlo je do problema koji su za sada usporili ozvaničenje saradnje. Razlog nije trener Bahar, nego Makabi iz Haife koji je odlučio da „tvrdi pazar“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Izraelski portal „One“ prenosi da su čelnici Crvene zvezde ostali zatečeni kada im je predsednik Makabija saopštio da traži čak milion evra obeštećenje za svog trenera, što je skoro dvostruko više nego što su na „Marakani“ očekivali da plate.

Prema informacijama koje je dobio Mondo, Zvezda je bila spremna da plati 600.000 evra za Bahara i to sada komplikuje stvari.

Zbog toga su u Zvezdi odlučili da dobro razmisle o obeštećenju koje traži Makabi, tako da će se pregovori nastaviti i ovog četvrtka. Nadaju se naravno svi na „Marakani“ da sada to neće biti nepremostiva prepreka i da Makabi neće ostati pri svome, dok naravno Izraelci veruju da će ubediti crveno-bele da kada su sve uslove prihvatili do sada – neće „zakerati“ oko „samo“ 400.000 evra.

BONUS VIDEO:

1
3
5 Komentara
  1. Ovde je nešto trulo! Navodno Makabi traži pare za trenera?! Pa nije Makabi fudbaler! To što Bahar ima nekim navodni ugovor sa Makabijem to je njegova lična stvar. On to lično treba da razreši sa Makabijem. Šta Zvezda ima sa time ako se navodno dogovorila sa Baharom?! Misklim da ni jedan klub iz zemalja „kvinte“ neplaća transfer trenera nego samo igrača!

    4
    4
    Odgovori
      • To ništa ne znači što je pod ugovorom! Može li Makabi zadržati Bahara, ili može li bilo koji drugi klub da zadrži nekog trenera ako taj trener ne želi da bude trener toga kluba?! Zar naš “mister” nije naprečac, zimus, bez pozdrava otišao u Sampdoriju, pa niko nije postavljao pitanje ugovora za “mistera”! Jel’ neko mogao naterati “mistera” da ne ode kad je naumio?! U pitanju su neke druge igre! Našli su Izraelci ovcu za šišanje pa izmišljaju toplu vodu! Pre svega, Zvezdi ne treba Makabi i njegov tz. ugovor, Zvezdi treba tener (Bahar) i njega treba da angažuje, ako se sa njim dogovori, a odnosi Bahara i njegovog sadašnjeg kluba su lični problem za Bahra, pa neka ga on sam reši!

        2
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter