1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ZAJEDNICA SLS U PROBLEMU OKO NASTAVKA UTAKMICE NA BANOVOM BRDU: Sve zavisi od dobre volje ’brđana’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.23 u 21:10

U narednim danima će biti poznato.

Meč 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Partizana na Banovom brdu dva puta je bio prekinut zbog nereda navijača ’crnobelih’. Nakon što se tribina ispraznila, sudije su dale znak za nastavak susreta, ali igrači Partizana to nisu hteli.

Prvobitna odluka je bila da se utakmica odigra dan kasnije od 18 časova, ali se iz uprave ’brđana’ nisu složili, jer oni traže da se meč registruje službenim rezultatom 3:0 u njihovu u korist. Kada bi se donela takva odluka, iz tabora ’crnobelih’ bi se verovatno žalili na tu odluku.

FOTO: Starsport

Direktor SLS Aleksandar Pivić je najavio da bi ta utakmica mogla biti odigrana 18. aprila u 18 časova, ali kako saznaje Kurir pojavio se nepremostiv problem. Od momenta donošenja odluke od strane SLS povodom žalbe Čukaričkog, postoji rok od osam dana za novu žalbu. Taj rok ne može da se ispoštuje, jer za vikend bi trebalo da statuje plejof, koji ne može da startuje dok se ne donese odluka o meču Čukaričkog i Partizana.

FOTO: Starsport

Čak ne postoji opcija da se sve učini po skraćenom postupku (rok od pet dana) jer se to rešava samo u poslednja dva kola, a to su u ovom slučaju 36. i 37. kolo.

Dakle, utakmica regularno može da se odigra samo ako ne bude žalbe na odluku Zajednice Superlige Srbije. Ako neko od klubova podnese žalbu – meč ne može da bude odigran. Zvanična odluka bi mogla biti doneta nakon praznika.

BONUS VIDEO:

0
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter