0
Košarka

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED SPEKTAKL: „Shvatamo PAO kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika!“

Objavljeno: 13.04.23 u 15:30

Žele pobedu crno-beli!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet sutra od 20 časova i 30 minuta dočekuju u beogradskoj Areni ekipu Panatinaikosa u okviru poslednjeg kola regularnog dela Evrolige.

Crno-beli su pobedom nad Monakom prošle nedelje obezbedili plasman u četvrtfinale, ali ovaj meč može biti bitan za poziciju na tabeli.

Trener Partizana, Željko Obradović, ističe da je priprema za ovaj meč kao i za svaki drugi.

Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu do sada. Nama je važna utakmica i igraćemo sa željom da odigramo dobro i da pobedimo. – započeo je on.

head coach Zeljko Obradovic FMP – Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

 

Kaže da njegov tim shvata Panatinaikos maksimalno ozbiljno.

Znamo da će dvorana ponovo biti puna, protiv tima koji po svemu onome kako izgleda tim koji imaju ne zaslužuje tu poziciju na tabeli. To je ono od čega moramo da krenemo, da ne razmišljamo na taj način već da ih prihvatimo kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. I tako smo se i spremali. – zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO:

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter