0
Košarka

FOTO: Starsport

KOPRIVICA NAKON POVRATKA NA TEREN POSLE POVREDE: ‘Ja sam psihički potpuno spreman, ali telom ne baš!’

Objavljeno: 11.04.23 u 19:00

Vratio se na teren posle 98 dana.

Košarkaši Partizana su juče u okviru 25. kola Admiral Bet ABA lige savladali Igokeu rezultatom 89:74 i nastavili borbu za prvo mesto. Balša Koprivica se vratio na teren nakon više od tri meseca pauze zbog preloma šake u utakmici protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru zarazio mononukleozom.

On je za Mozzartsport rekao da nije očeivao da će igrati puno protiv Igokee I da bi odigrao koji minut više da su poveli ranije.

-Nisam ni očekivao da ću puno igrati protiv Igokee, možda bih odigrao i koji minut više da smo poveli ranije. Trener mi je rekao da ostanem miran i spreman, sa više treninga i kako utakmice budu dolazile igraću sve više i više. Naježio sam se tokom aplauza. Zahvalan sam kada me navijači Partizana podrže, a i zahvalan sam što sam deo ovog kluba. – započeo je.

Dodao je da u glavi misli da može sve, ali da nije ni blizu svojih kapaciteta.

-Doduše, glava nije problem kod mene, ja sam psihički potpuno spreman, ali telom ne baš. U glavi mislim da mogu sve, ali nisam ni blizu svog kapaciteta. Zato su tu treneri da me uvode postepeno i njima verujem. – zaključio je Koprivica.

BONUS VIDEO:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter