0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_espanol

BARSA RAZOČARALA ALI NAVIJAČI NISU: Sa tribina Kamp Noa se orilo „Mesi, Mesi, Mesi“! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.23 u 11:59

Navijači „Blaugrane“ pokzali su još jednom koliko im znači omaleni Argentinac

Fudbaleri Barselone remizirali su sinoć protiv Đirone sa svom stadionu 0:0. Ipak, i pored razočaravajućeg rezultata, izabranici Ćavija povećali su bodovnu prednost u odnosu na drugoplasirani Real Madrid i sada imaju 13 bodova više od najvećeg rivala 10 kola pre kraja.

Barsa je pokazala anemičnu igru i to nije prvi put ove sezone, s obzirom na to da se muče sa rešenjima u napadu i realizacijom. Podatak koji dovoljno govori o tome jesu „samo“ 53 gola na 28 utakmica što je prosek 1,9 golova po utakmici.

Poređenja radi, od sezone 2008/09 do sezone 2021/22 katalonski klub je uvek davao preko 2,2 gola po utakmici u španskom prvenstvu a nekoliko sezona su davali i preko 110. Navijači smatraju da će dodatnu kreaciju da dobiju povratkom legende kluba, Lea Mesija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Zbog toga su u 10. minutu (broj dresa 10) utakmice počeli da skandiraju njegovo ime i tako pokazali koliko priželjkuju Mesijev povratak.

Neosporna je obostrana želja ali glavni problem su finansije, odnosno plata Argentinca, koja je u PSŽ-u 40 miliona godišnje a Barselona može da mu ponudi 10. Čelnici kluba se ipak nadaju da će Mesi pristati na manju platu i vratiti se na „poslednji ples“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter