0
Košarka

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRCI SE NADAJU: „Vildozina detelina – slučajnost ili ipak ne?“

Objavljeno: 07.04.23 u 12:10

Zanimljiv detalj!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoć su u prepunoj dvorani Pionir savladali Olimpijakos u 33. kolu Evrolige – 87:79.

Meč su definitivno obeležili Fakundo Kampaco i Džon Holand, međutim bilo je još tihih heroja među crveno-belima.

Jedan od njih bio je svakako i Luka Vildoza koji nastavlja da se budi nakon krize u formi.

Argentinac je ubacio 12 poena uz pet asistencija i četiri skoka. Nakon meča bio je vidno raspoložen, a na svom Instagramu posvetio je i objavu sinoćnjoj utakmici.

Ono što je posebno zapalo za oko grčkoj SDNA jeste to što je u opis objave stavio detelinu sa četiri lista koja je simbol sreće, ali i Panatinaikosa. Upravo se o tome priča prethodnih dana, da bi u narednoj sezoni Vildoza crveno-beli dres mogao da zameni zelenim dresom grčkog velikana.

Detelina sa četiri lista je znak sreće. Argentinac je glavna meta Panatinaikosa za leto, a ovaj potez bi mogao da bude slučajnost ili pak nasumični izbor. – napisali su iz SDNA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luca Vildoza (@lucavildoza)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter