1
Evroliga

Sasa Doncic otac Luka Doncic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI ĆE LUKA DONČIĆ ZAIGRATI U ZVEZDI? Njegov otac gledao crveno-bele i dao jasan odgovor nakon pobede nad Olimpijaksom! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.23 u 22:34

Ljubav prema klubu se nikad nije dovodila u pitanje

Izuzetan rezultat je Crvena zvezda napravila pobedom nad Olimpijakosom u Evroligi, iako je klub sa Malog Kalemegdana već eliminisan iz borbe za TOP 8.

Ovaj susret dva bratska kluba je posmatrao i otac jednog od najboljih košarkaša na planeti Luke Dončića, Saša Dončić.

VESTI O ZVEZDI:

Zvezda iz godine u godinu napreduje. Bilo je malo nesrećnih poraza, ali što je najbitnije da Zvezda raste iz godine u godinu. Ne znam da ima neki čovek da je nezadovoljan igrom i atmosferom. Sve za pet – počeo je Saša Dončić.

Da li je u Beograd stigao na nagovor sina?

Volim i ja košarku, ali da, bili smo i s Lukom u kontaktu. Gleda i on, naravno. Gleda sve lige u Evropi i Americi.

Upitan je i da li će Luka ikada zaigrati za Crvenu zvezdu.

Gledajte, to je pitanje za njega. Mislim da ga je neki novinar upitao na Evropskom prvenstvu 2017, pa mislim da je odgovor poznat – rekao je Saša Dončić.

Taj odgovor je glasio ovako:

Veliki sam navijač Zvezde i voleo bih jednog dana da zaigram u crveno-belom dresu. Naravno, to nije moguće sada, ali kad budem stariji ili pred kraj karijere, rado ću doći u Zvezdu. Želim da igram pred „delijama“, oni stvarno prave odličnu atmosferu – rekao je tada Luka Dončić.

BONUS VIDEO:

4
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter