0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆA PODSETILI NA JUBILEJ: „Popićemo bocu dobrog vina – Holand je jedan od najpozitivnih igrača!“ (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.23 u 21:45

Mi smo malo otišli previše dole i zato nismo ušli u Top 8.“

Crvena zvezda Meridianbet savladala je ekipu Olimpijakosa u 33. kolu Evrolige rezultatom 87:79, a nakon ovog susreta, medijima se obratio trener crveno-belih Duško Ivanović. On je istakao da je tim igrao sjajno 30 minuta, kao i da iako ne ide u TOP 8, pred njima je veliki posao.

Sjajnih 30 minuta, veoma dobra utakmica, dobra energija i samopuzdanje. Bilo je nekih grešaka, ali veoma dobra utakmica – počeo je Ivanović i dodao:

– Mislim da je ovo normalno kako tim mora da igra. Mi nećemo ići u TOP 8, ali pred nama je veliki posao, ABA liga i KLS.

Pre 34 godine, Duško Ivanović je osvojio Evroligu sa Jugoplastikom.

– Stvarno nisam znao da je to bilo pre 34 godine, danas mi je to neko rekao posle utakmice, veliki datum stvarno. Sad ću da proslavim. Sad idemo na večeru, da popijemo bocu dobrog vina.

Džon Holand je danas eksplodirao i bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu crveno-belih.

– Džon Holand je jedan od najpozitivnih igrača koje sam trenirao u mojoj karijeri. Igrao, ne igrao, on je uvek tu, uvek daje svoj maksimum i svaka mu čast.

Otkrio je Duško Ivanović zbog čega Zvezda nije otišla u TOP 8. 

– Ja mislim da je bio odlučujući momenat kada smo poćeli da igramo odbranu agresivnije i malo bliže. Oni su igrali kao na treningu. Kada smo to promenili, sve je bilo drugačije. Ni jedna ekipa nama super formu cele godine. Najbitnije je da ne ideš puno dole. Mi smo malo otišli previše dole i zato nismo ušli u Top 8.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter