1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ANĆELOTI: ‘Neću da se pravdam Modriću i Krosu! Ovo je najvažnija utakmica za igrače i navijače!’

Objavljeno: 04.04.23 u 18:20

Kraljevski klub očekuje veoma težak zadatak!

Fudbaleri Barselone u sredu dočekuju Real Madrid, u revanš susretu polufinala Kupa kralja. Utakmica na stadionu ‘Nou Kamp’ na programu je u terminu od 21 čas, a Katalonci su u prvom meču na gostovanju slavili sa minimalnih 0:1.

Dan uoči dvoboja dva giganta svetskog fudbala, oglasio se slavni šef stručnog štaba Real Madrida, Karlo Anćeloti.

-To je najvažnija utakmica za navijače, za igrače. postoji veliko rivalstvo i ovoj evažno takmičenje. Moramo da odigramo jedanu kompletu utakmicu jer na prethodnoj neke stvari nismo uradili kako treba. Odlučiće energija i iskustvo. Takođe, moramo biti jako dobri u kreiranju igre od odbrane, ali iskustvo veterana će biti ključ – kazao je legendarni trener, koji se potom osvrnuo na konstataciju prisutnih novinara da su Luka Modrić i Toni Kros nedodirljivi:

-Jesu, ali to ne znači da će protiv Barselone igrati od početka. Neću im se pravdati jer ne moram da im objašnjavam svoje odluke. Oni i ne pitaju, oni to razumeju – konstatovao je Anćeloti.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter