0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Pobeda je najbitnija, gubili smo lopte kao deca!’ (FOTO)

Objavljeno: 03.04.23 u 23:20

Iskusni stručnjak nije zadovoljan prikazanom igrom, ali raduje ga novi trijumf!

Posle dva sata i 15 minuta duge borbe u Železniku, košarkaši Partizana savladali su na gostovanju ekipu FMP-a rezultatom 91:97.

Meč 24. kola Admiral bet ABA lige obeležio je veliki broj prekršaja, kao i ponterskih serija oba sastava.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničkog sastava bio je Zek Ledej, sa sjanim učinkom od 19 postignutih poena, šest skokova i jednom asistencijom. Dante Eksum je ubacio 16, a Aleksa Avramović je dodao 14 poena.

U domaćem timu istakao se Stepanović sa 21 poenom i šest skokova, Mening ga je pratio sa 18, dok su po 14 poena ubacili Bič i Mur.
FOTO: STARSPORT

Po završetku utakmice oglasio se šef stručnog štaba crno-belih, Željko Obradović.

-Važna utakmica, kao i svaka do kraja ligaškog dela takmičenja. FMP je kao što smo i očekivali igrao sa mnogo energije i agresivnosti. Odgovorili smo istom merom i zasluženo slavili – istakao je Obradović i dodao:

-Bili smo brzopleti u pojedinim momentima, ali je najvažnije da smo pobedili. Bili smo čvrsti i jaki kada je bilo najvažnije. Pored toga probudila se motivacija i koncentracija kada je bilo jako bitno. Gubili smo tokom meča lopte na udvajanjima koja i deca prepoznaju, imali brzoplete šuteve, ali pobedili smo i ponavljam, to je bitno – zaključio je trener Partizana.

 

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter